Fashion Group E-shop

DESIGUAL

ЕСЕН ЗИМА 2017

ЏЕМПЕР

ЕСЕН ЗИМА 2017

Цена: 6790,00 ден.

Код на производ: 17WWJFG2-1004

Состав: 70% Полиестер 20% Акрил 5% Pa 5% Метал

Боја

Must have

Чизми

Купи

Џемпер

Купи

Чевли

Купи

Капут

Купи

Чанта

Купи

Градник

Купи

Чизми

Купи

Јакна

Купи

Фармерки

Купи