Со секоја нарачка над 12.000 мкд, добивате купон код за попуст при следното купување.

02/3248194

BATA

ПРОЛЕТ/ЛЕТО 2018

ПАТИКИ

3490,00 ден. 1745,00 ден.

Мокасини

4790,00 ден.

МОКАСИНИ

4790,00 ден.

МОКАСИНИ

4790,00 ден.

МОКАСИНИ

4790,00 ден.

Мокасини

4790,00 ден.

МОКАСИНИ

4790,00 ден.

Мокасини

4790,00 ден.

Мокасини

4790,00 ден.

Мокасини

4790,00 ден.

ЕСПАДРИЛИ

4790,00 ден.

ЕСПАДРИЛИ

4790,00 ден.

ЕСПАДРИЛИ

2890,00 ден.

ЕСПАДРИЛИ

3490,00 ден.

ЕСПАДРИЛИ

3490,00 ден.

ПАТИКИ

4090,00 ден. 2045,00 ден.

БАЛЕТАНКИ

4090,00 ден. 2863,00 ден.

ПАТИКИ

4790,00 ден. 3353,00 ден.

БАЛЕТАНКИ

4090,00 ден.

Сандали

4090,00 ден.

БАЛЕТАНКИ

4090,00 ден.

ЧЕВЛИ

4790,00 ден. 3353,00 ден.

БАЛЕТАНКИ

4090,00 ден. 2863,00 ден.

БАЛЕТАНКИ

4090,00 ден. 2863,00 ден.

БАЛЕТАНКИ

4090,00 ден. 2863,00 ден.

БАЛЕТАНКИ

4090,00 ден.

Мокасини

4790,00 ден. 2395,00 ден.

Патики

4790,00 ден. 2395,00 ден.

ПАТИКИ

4790,00 ден. 2395,00 ден.

ЧЕВЛИ

4090,00 ден.

БАЛЕТАНКИ

4090,00 ден.

ЧЕВЛИ

3490,00 ден. 1745,00 ден.