Со секоја нарачка над 12.000 мкд, добивате купон код за попуст при следното купување.

02/3248194

GEOX

ПРОЛЕТ/ЛЕТО 2018

Патики

2793,00 ден.

Патики

2793,00 ден.

Сандали

3592,00 ден.

Сандали

3592,00 ден.

Сандали

3192,00 ден.

Сандали

3192,00 ден.

Сандали

3432,00 ден.

Патики

2952,00 ден.

Сандали

3192,00 ден.

Патики

3143,00 ден.

Патики

3143,00 ден.

Патики

2793,00 ден.

Патики

3192,00 ден.

Сандали

2712,00 ден.

Патики

4792,00 ден.

Мокасини

4312,00 ден.

Мокасини

4312,00 ден.

Патики

3992,00 ден.

Сандали

4152,00 ден.

Сандали

4152,00 ден.

Сандали

3432,00 ден.

Сандали

3432,00 ден.

Патики

3703,00 ден.

Патики

3703,00 ден.

Патики

3493,00 ден.

Патики

3992,00 ден.

Патики

4232,00 ден.

Патики

3992,00 ден.

Сандали

3752,00 ден.

Сандали

3752,00 ден.

Сандали

3112,00 ден.

Сандали

3112,00 ден.

Патики

3992,00 ден.