Со секоја нарачка над 12.000 мкд, добивате купон код за попуст при следното купување.

02/3248194

DESIGUAL

MID SEASON SALE

РЕМЕН

1790,00 ден.

РЕМЕН

1790,00 ден.

РЕМЕН

2190,00 ден.

МАРАМА

2490,00 ден.

МАРАМА

1790,00 ден.

Ранец

3390,00 ден.

ЧАНТА

3390,00 ден.

ЧАНТА

2190,00 ден.

ЧАНТА

3390,00 ден.

ЧАНТА

3390,00 ден.

ЧАНТА

2990,00 ден.

ЧАНТА

2590,00 ден.

ЧАНТА

3390,00 ден.

ЧАНТА

2590,00 ден.

ЧАНТА

2990,00 ден.

ЧАНТА

3390,00 ден.

ЧАНТА

2590,00 ден.

ЧАНТА

2190,00 ден.

ЧАНТА

3390,00 ден.

ЧАНТА

3390,00 ден.

ЧАНТА

4290,00 ден.

ЧАНТА

3390,00 ден.

ЧАНТА

2590,00 ден.

ЧАНТА

2990,00 ден.

ЧАНТА

2990,00 ден.

ЧАНТА

3390,00 ден.

ЧАНТА

3390,00 ден.

ЧАНТА

3390,00 ден.

ЧАНТА

2590,00 ден.

ЧАНТА

3390,00 ден.

ЧАНТА

4290,00 ден.

ЧАНТА

2990,00 ден.

ЧАНТА

2990,00 ден.

ЧАНТА

3390,00 ден.

ЧАНТА

3390,00 ден.

ЧАНТА

3390,00 ден.