Со секоја нарачка над 12.000 мкд, добивате купон код за попуст при следното купување.

02/3248194
BOGGI

КАПУТ

32990,00 ден.

BOGGI

КАПУТ

39990,00 ден.

BOGGI

КАПУТ

43990,00 ден.

SUPER DRY

КАПУТ

12390,00 ден.

SUPER DRY

КАПУТ

10490,00 ден.