Со секоја нарачка над 12.000 мкд, добивате купон код за попуст при следното купување.

02/3248194

сандали

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2018

TIMBERLAND

САНДАЛИ

4399,00 ден.

TIMBERLAND

САНДАЛИ

3599,00 ден.

TIMBERLAND

САНДАЛИ

3599,00 ден.

TIMBERLAND

САНДАЛИ

4399,00 ден.

GEOX

Сандали

4990,00 ден.