02/60 90 371

Парчињата од нашите брендови кои се означени со "Online Exclusive" ќе можете да ги нарачате исклучиво online.

Што значи ова?

Овие парчиња нема да бидат изложени во нашите продавници и нема да можат да се најдат на ниту едно друго место освен тука, на e-shop.fashiongroup.com.mk. Со самото тоа, Вие, што ќе си нарачате online exclusive парче, ќе бидете првиот/првата што ќе гo отпакува и ќе гo облече на себе - и меѓу ретките кои ќе го имаат тоа парче.

SPRINGFIELD

ДУКСЕР

1799,00 ден.

SPRINGFIELD

ДУКСЕР

1999,00 ден.

DESIGUAL

ХЕЛАНКИ

3590,00 ден.

DESIGUAL

МАИЦА

2190,00 ден.

DESIGUAL

ЧАНТА

4190,00 ден.

SPRINGFIELD

КОМБИНЕЗОН

2999,00 ден.

SPRINGFIELD

ФУСТАН

2399,00 ден.

SPRINGFIELD

ФУСТАН

2399,00 ден.

TIMBERLAND

ТОРБА

15490,00 ден.

TIMBERLAND

ЖЕНСКА ЧАНТА

12990,00 ден.

TIMBERLAND

ПАТИКИ

6990,00 ден.

TIMBERLAND

БЛУЗА

4990,00 ден.

TIMBERLAND

ПАТИКИ

6990,00 ден.

TIMBERLAND

ПАТИКИ

6790,00 ден.

GEOX

ПАТИКИ

7190,00 ден.

GEOX

NEBULA

8490,00 ден.

SUPER DRY

МАИЦА

2190,00 ден.

SUPER DRY

МАИЦА

1890,00 ден.

SUPER DRY

ДУКСЕР

4290,00 ден.

SUPER DRY

ДУКСЕР

5590,00 ден.

SUPER DRY

ЈАКНА

8090,00 ден.

SUPER DRY

КАПА

1890,00 ден.

GUESS

ФУСТАН

9690,00 ден.

GUESS

ФУСТАН

9690,00 ден.

SUPER DRY

МАИЦА

2190,00 ден.

SUPER DRY

МАИЦА

2190,00 ден.

SUPER DRY

ДУКСЕР

4290,00 ден.

SUPER DRY

ДУКСЕР

5590,00 ден.

SUPER DRY

ЈАКНА

8090,00 ден.

SUPER DRY

ЈАКНА

8090,00 ден.

SUPER DRY

КАПА

2190,00 ден.

REPLAY

МАИЦА

3090,00 ден.

REPLAY

ФУСТАН

7590,00 ден.

REPLAY

ПАТИКИ

7190,00 ден.

REPLAY

ЏЕМПЕР

8890,00 ден.

REPLAY

КОШУЛА

7590,00 ден.