02/60 90 371

Каролина Гочева и охридското крајбрежје во совршена хармонија

 

 

Трендот за овој месец е фокусиран на широки летни фустани од #Mango со кои ќе доминирате на секоја дестинација! 

 

 

 

 

Фотографија: Ani Dimi
Шминка: Make Up Artist - Zorica Nikolova
Сталист: Almir Mili

Облека и додатоци: Mango

Фустан: 41029069-83
Чевли: 43007021-01
Очила: 43077745-85
Обетки: 43037759-46