02/3248194

Купувај онлајн и учествувај во наградната игра!

FASHION GROUP ги наградува своите редовни онлајн купувачи!

Kупувај ги твоите омилени парчиња од нашите брендови онлајн, направи над 3 трансакции и стани потенцијален добитник на вредносен ваучер.

Право на учество имаат сите оние кои од 16-ти ноември до 16-ти декември ќе направат повеќе од 3 успешни трансакции на е-shop Fashion Group.

Доделуваме 3 вредносни ваучери:

Ваучер од 2.000 ден.

Ваучер од 4.000 ден.

Ваучер од 6.000 ден.

Добитниците ќе бидат избрани по случаен избор, по завршувањето на наградната игра. Наградените ќе бидат објавени на нашата веб-страна и истите ќе бидат исконтактирани за подигнувањето на ваучерите.

Сега имате уште една причина повеќе за вашето омилено хоби – шопинг.

Среќно!