Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

501 ORIGINAL FIT

6490,00 ден.

Боја

00501-2786

99% Памук 1% Еластин

Може да ви се допаѓа

501 ORIGINAL FIT

LEVIS

501 ORIGINAL FIT

LEVIS

501 ORIGINAL FIT

LEVIS

501 ORIGINAL FIT

LEVIS