Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

501 ORIGINAL FIT

6590,00 ден 3295,00 ден.

Боја

00501-2832

72% Памук 27% Лиоцел

Може да ви се допаѓа

501 ORIGINAL FIT

LEVIS

501 ORIGINAL FIT

LEVIS

501 ORIGINAL FIT

LEVIS