Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ФАРМЕРКИ 514 STRAIGHT FIT

5190,00 ден. 3633,00 ден.

Боја

00514-0737

100% Памук

Може да ви се допаѓа

ФАРМЕРКИ 514 STRAIGHT FIT

LEVIS

ФАРМЕРКИ 514 STRAIGHT FIT

LEVIS

ФАРМЕРКИ 514 STRAIGHT FIT

LEVIS