Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ФАРМЕРКИ 514 STRAIGHT FIT

7090,00 ден. 4963,00 ден.

Боја

00514-1013

97% Памук / 3% Еластин

Може да ви се допаѓа

ФАРМЕРКИ 514 STRAIGHT FIT

LEVIS

ФАРМЕРКИ 514 STRAIGHT FIT

LEVIS

ФАРМЕРКИ 514 STRAIGHT FIT

LEVIS