Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

514 STRAIGHT FIT

5290,00 ден. 4232,00 ден.

Боја

00514-1074

75% Памук 24% Лиоцел 2% Еластин

Може да ви се допаѓа

514 STRAIGHT FIT

LEVIS

514 STRAIGHT FIT

LEVIS