Fashion Group E-shop
02/3248194

DIESEL

ЕСЕН ЗИМА 2018

МАИЦА

2690,00 ден. 2287,00 ден.

Боја

00CG460DARX-900

100%Памук

Може да ви се допаѓа

МАИЦА

DIESEL

МАИЦА

DIESEL

МАИЦА

DIESEL

МАИЦА

DIESEL

МАИЦА

DIESEL