Fashion Group E-shop
02/60 90 371

DIESEL

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПЕШКИР

4390,00 ден. 3073,00 ден.

Боја

00CG4K0WARZ-42A

100%Памук

Може да ви се допаѓа

ПЕШКИР

DIESEL

ПЕШКИР

DIESEL