Fashion Group E-shop
02/3248194

DIESEL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ДУКСЕР

5390,00 ден. 4582,00 ден.

Боја

00CS7C0HASE-96X

80%Памук 20% полиестер

Може да ви се допаѓа

ДУКСЕР

DIESEL

ДУКСЕР

DIESEL

ДУКСЕР

DIESEL

ДУКСЕР

DIESEL

ДУКСЕР

DIESEL