Fashion Group E-shop
02/3248194

DIESEL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ФАРМЕРКИ

12990,00 ден. 11042,00 ден.

Боја

00S7VG084UI-01

95%Памук 3%полиестер 2%еластин

Може да ви се допаѓа

ФАРМЕРКИ

DIESEL

ФАРМЕРКИ

DIESEL

ФАРМЕРКИ

DIESEL

ФАРМЕРКИ

DIESEL

ФАРМЕРКИ

DIESEL