Fashion Group E-shop
02/3248194

DIESEL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЈАКНА

15290,00 ден. 12997,00 ден.

Боја

00S84E0EAOR-5HS

100%Полиестер

Може да ви се допаѓа

ЈАКНА

DIESEL

ЈАКНА

DIESEL

ЈАКНА

DIESEL

ЈАКНА

DIESEL