Fashion Group E-shop
02/3248194

DIESEL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ФАРМЕРКИ

21390,00 ден. 18182,00 ден.

Боја

00SE3D084YQ-01

93%Памук 5%полиестер 2%еластин

Може да ви се допаѓа

ФАРМЕРКИ

DIESEL

ФАРМЕРКИ

DIESEL

ФАРМЕРКИ

DIESEL

ФАРМЕРКИ

DIESEL

ФАРМЕРКИ

DIESEL