Fashion Group E-shop
02/3248194

DIESEL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ФАРМЕРКИ

16790,00 ден. 14272,00 ден.

Боја

00SE3D084ZP-01

68%Памук 25%полиестер 5%лиоцел 2%еластин

Може да ви се допаѓа

ФАРМЕРКИ

DIESEL

ФАРМЕРКИ

DIESEL

ФАРМЕРКИ

DIESEL

ФАРМЕРКИ

DIESEL

ФАРМЕРКИ

DIESEL