Fashion Group E-shop
02/60 90 371

DIESEL

ЕСЕН ЗИМА 2018

ФУСТАН

12290,00 ден. 7390,00 ден.

Боја

00SIU40LASU-900

100%Памук

Може да ви се допаѓа

ФУСТАН

DIESEL

ФУСТАН

DIESEL

ФУСТАН

DIESEL

ФУСТАН

DIESEL