Fashion Group E-shop
02/60 90 371

SPRINGFIELD

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

БЛУЗА

1599,00 ден. 1279,00 ден.

Боја

0225037-11

65% Памук 35% Полиестер

Може да ви се допаѓа

БЛУЗА

SPRINGFIELD

БЛУЗА

SPRINGFIELD

БЛУЗА

SPRINGFIELD