Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ФАРМЕРКИ

7090,00 ден. 4963,00 ден.

Боја

04511-1786

93% Памук / 4% Полиестер / 1% Еластин

Може да ви се допаѓа

ФАРМЕРКИ

LEVIS

ФАРМЕРКИ

LEVIS

ФАРМЕРКИ

LEVIS

ФАРМЕРКИ

LEVIS