Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ФАРМЕРКИ 511 SLIM FIT

5790,00 ден. 4053,00 ден.

Боја

04511-2986

74% Памук / 13% Полиестер / 12% Модал / 1% Еластин

Може да ви се допаѓа

ФАРМЕРКИ 511 SLIM FIT

LEVIS

ФАРМЕРКИ 511 SLIM FIT

LEVIS

ФАРМЕРКИ 511 SLIM FIT

LEVIS

ФАРМЕРКИ 511 SLIM FIT

LEVIS