Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

511 SLIM FIT

6590,00 ден 3954,00 ден.

Боја

04511-2988

99% Памук 1% Еластин

Може да ви се допаѓа

511 SLIM FIT

LEVIS

511 SLIM FIT

LEVIS

511 SLIM FIT

LEVIS

511 SLIM FIT

LEVIS

511 SLIM FIT

LEVIS