Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ФАРМЕРКИ 511 SLIM FIT

6490,00 ден. 3894,00 ден.

Боја

04511-2992

99% Памук / 1% Еластин

Може да ви се допаѓа

ФАРМЕРКИ 511 SLIM FIT

LEVIS

ФАРМЕРКИ 511 SLIM FIT

LEVIS

ФАРМЕРКИ 511 SLIM FIT

LEVIS

ФАРМЕРКИ 511 SLIM FIT

LEVIS