Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ФАРМЕРКИ 511 SLIM FIT

7090,00 ден. 4963,00 ден.

Боја

04511-3002

73% Памук / 25% Полиестер / 2% Еластин

Може да ви се допаѓа

ФАРМЕРКИ 511 SLIM FIT

LEVIS

ФАРМЕРКИ 511 SLIM FIT

LEVIS

ФАРМЕРКИ 511 SLIM FIT

LEVIS