Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ФАРМЕРКИ

7190,00 ден 4314,00 ден.

Боја

04511-3409

99% Памук 1% Еластин

Може да ви се допаѓа

ФАРМЕРКИ

LEVIS

ФАРМЕРКИ

LEVIS

ФАРМЕРКИ

LEVIS

ФАРМЕРКИ

LEVIS

ФАРМЕРКИ

LEVIS