Fashion Group E-shop
02/60 90 371

SPRINGFIELD

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ЈАКНА

4999,00 ден. 3999,00 ден.

Боја

0485160-01

67% Полиуретан 33% Вискоза

Може да ви се допаѓа

ЈАКНА

SPRINGFIELD

ЈАКНА

SPRINGFIELD

ЈАКНА

SPRINGFIELD

ЈАКНА

SPRINGFIELD

ЈАКНА

SPRINGFIELD