Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ФАРМЕРКИ 510 SKINNY FIT

7090,00 ден. 4963,00 ден.

Боја

05510-0765

94% Памук / 4% Еластомултиестер / 2% Еластин

Може да ви се допаѓа

ФАРМЕРКИ 510 SKINNY FIT

LEVIS

ФАРМЕРКИ 510 SKINNY FIT

LEVIS

ФАРМЕРКИ 510 SKINNY FIT

LEVIS