Fashion Group E-shop
02/3248194

PARFOIS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ПАРИЧНИК

1190,00 ден.

Боја

1363671ECL

Постава: 30%Полиестер, 70%Полиуретан / Лице: 100%Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ПАРИЧНИК

PARFOIS

ПАРИЧНИК

PARFOIS

ПАРИЧНИК

PARFOIS

ПАРИЧНИК

PARFOIS

ПАРИЧНИК

PARFOIS