Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PARFOIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ОБЕТКИ

390,00 ден 190,00 ден.

Боја

136939_PMU

50% цинк, 40% термопластичен полиуретан, 10% кристално стакло

Може да ви се допаѓа

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS