Fashion Group E-shop
02/3248194

PARFOIS

ЕСЕН ЗИМА 2018

АЛКА

390,00 ден.

Боја

136993_BKU

35%Камен, 5%Еластин, 60%Кристално стакло

Може да ви се допаѓа

АЛКА

PARFOIS

АЛКА

PARFOIS

АЛКА

PARFOIS

АЛКА

PARFOIS