Fashion Group E-shop
02/3248194

PARFOIS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ОБЕТКИ

490,00 ден.

Боја

138804_DNU

60%Цинк, 30%Термопластичен полиуретан, 10%Кристално стакло

Може да ви се допаѓа

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS