Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PARFOIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ЛАНЧЕ

790,00 ден.

Боја

139286_DMU

5%Акрил, 40%Железо, 40%Камен, 10%ТермопластиченПолиуретан, 5%Кристално стакло

Може да ви се допаѓа

ЛАНЧЕ

PARFOIS

ЛАНЧЕ

PARFOIS

ЛАНЧЕ

PARFOIS