Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PARFOIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

АЛКА

490,00 ден 290,00 ден.

Боја

139591_GDU

20%Цинк, 80%ТермопластиченПолиуретан

Може да ви се допаѓа

АЛКА

PARFOIS

АЛКА

PARFOIS

АЛКА

PARFOIS

АЛКА

PARFOIS