Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PARFOIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ЛАНЧЕ

790,00 ден 590,00 ден.

Боја

139923_DMU

40%Цинк, 10%Камен, 40%Термопластичен Полиуретан, 10%Кристално стакло

Може да ви се допаѓа

ЛАНЧЕ

PARFOIS

ЛАНЧЕ

PARFOIS

ЛАНЧЕ

PARFOIS

ЛАНЧЕ

PARFOIS

ЛАНЧЕ

PARFOIS