Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PARFOIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАРИЧНИК

990,00 ден.

Боја

1401411LKS

Постава: 60% полиестер, 40% полиуретан / Лице: 100% полиуретан

Може да ви се допаѓа

ПАРИЧНИК

PARFOIS

ПАРИЧНИК

PARFOIS

ПАРИЧНИК

PARFOIS

ПАРИЧНИК

PARFOIS

ПАРИЧНИК

PARFOIS