Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PARFOIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПРИВРЗОК ЗА КЛУЧЕВИ

790,00 ден.

Боја

140486_BUU

20%Железо, 80%Кристално стакло

Може да ви се допаѓа

ПРИВРЗОК ЗА КЛУЧЕВИ

PARFOIS

ПРИВРЗОК ЗА КЛУЧЕВИ

PARFOIS

ПРИВРЗОК ЗА КЛУЧЕВИ

PARFOIS

ПРИВРЗОК ЗА КЛУЧЕВИ

PARFOIS

ПРИВРЗОК ЗА КЛУЧЕВИ

PARFOIS