Fashion Group E-shop
02/3248194

PARFOIS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЛЕПЕЗА

990,00 ден.

Боја

1423161BUU

100%Бамбус

Може да ви се допаѓа

ЛЕПЕЗА

PARFOIS

ЛЕПЕЗА

PARFOIS

ЛЕПЕЗА

PARFOIS

ЛЕПЕЗА

PARFOIS

ЛЕПЕЗА

PARFOIS