Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PARFOIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ОБЕТКИ

390,00 ден 190,00 ден.

Боја

1440595DMU

20% акрил, 80% замак

Може да ви се допаѓа

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS