Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PARFOIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ОБЕТКИ

290,00 ден 190,00 ден.

Боја

144060_AQU

50% цинк, 50% термопластичен полиуретан

Може да ви се допаѓа

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS