Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PARFOIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ФУТРОЛА

290,00 ден.

Боја

151453_SVU

Постава:25%Полиестер, 75%Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ФУТРОЛА

PARFOIS

ФУТРОЛА

PARFOIS

ФУТРОЛА

PARFOIS