Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PARFOIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

НЕСЕСЕР

1190,00 ден.

Боја

152200_MDXL

Постава: 100%ПВЦ / Лице: 20%Полиуретан, 80%ПВЦ

Може да ви се допаѓа

НЕСЕСЕР

PARFOIS

НЕСЕСЕР

PARFOIS