Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PARFOIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ЧАНТА

2990,00 ден. 2392,00 ден.

Боја

1524221BKM

Постава: 90%Полиестер, 10%Полиуретан / Лице: 20%Полиестер, 80%Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

PARFOIS

ЧАНТА

PARFOIS

ЧАНТА

PARFOIS

ЧАНТА

PARFOIS