Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PARFOIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ОБЕТКИ

390,00 ден. 312,00 ден.

Боја

1527121PMU

20%Полиуретан, 40%Челик, 20%Цинк, 20%Кристално стакло

Може да ви се допаѓа

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS