Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PARFOIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ОБЕТКИ

190,00 ден. 152,00 ден.

Боја

152712_DMU

20%Полиуретан, 40%Челик, 20%Цинк, 20%Кристално стакло

Може да ви се допаѓа

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS

ОБЕТКИ

PARFOIS