Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PARFOIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ФУТРОЛА ЗА МОБИЛЕН

790,00 ден. 632,00 ден.

Боја

155738_RDU

50% полиестер, 50% термопластиченполиуретан

Може да ви се допаѓа

ФУТРОЛА ЗА МОБИЛЕН

PARFOIS

ФУТРОЛА ЗА МОБИЛЕН

PARFOIS

ФУТРОЛА ЗА МОБИЛЕН

PARFOIS