Fashion Group E-shop
02/3248194

PARFOIS

ЕСЕН ЗИМА 2018

СВЕЧЕНА ЧАНТА

2490,00 ден.

Боја

158962_CAM

Постава: 100%Полиестер / Лице: 20%Железо, 80%Дрво

Може да ви се допаѓа

СВЕЧЕНА ЧАНТА

PARFOIS

СВЕЧЕНА ЧАНТА

PARFOIS

СВЕЧЕНА ЧАНТА

PARFOIS

СВЕЧЕНА ЧАНТА

PARFOIS

СВЕЧЕНА ЧАНТА

PARFOIS